Over ons

Eva Moeraert

Eva ademt audio. Ze studeerde radio op het RITCS in Brussel en maakte een aantal radiodocumentaires voor de VRT. Toen de podcast in Vlaanderen haar intrede maakte, kon Eva haar creativiteit daarin kwijt. Met tal van prijzen op haar naam tot gevolg. Ze kreeg zelfs de prix Europa voor beste fictie van het jaar voor de Buffalo Bitches in 2022. Ze verdiende oa haar sporen met de VPRO podcast “Waarom” , de VRT podcast “Wie was mama?” en “de Buffalo Bitches”.
Je kan haar ook kennen als stem van “Studio Brein”, “Binnenwerk”, “Warme William” en “De 
Verderkijkers” van De Tijd.  Eva is daarnaast docent journalistiek op de Artevelde-hogeschool en de drijvende kracht achter het Postgraduaat Podcasting. 

Sander Lambrecht

Sander is de sound designer van Het Audio Atelier. Hij zorgt ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt, want audiokwaliteit schuilt in de details. We zijn altijd op zoek naar de juiste sfeer en authenticiteit. Bij elke productie hoort een soundtrack en een jingle. Die componeert Sander zelf of we werken samen met muzikanten om een aantal nummers te maken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds: laat Sander is de letterlijk altijd bezig met klank en muziek.

Maaike Verstraete

Maaike is expert in de Positieve Psychologie. Coach. Blogger. Een solopreneur die online cursussen creëert en begeleidt. En eigenaar van Positivologie, de online academie voor positieve psychologie. Maar ook: cohost van de “Studio Brein” podcast, nieuwsgierige researcher in hart en nieren, copywriter en kritische luisteraar.